Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini

de laylalala in Ton, 23 Mai 2010 | 7289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr peste, taiat felii (ton, somon, macrou, peste-sabie sau pangasius)
  • ½ lingurita sare
  • ¼ lingurita piper negru
  • ¼ cana gem de caise
  • 1 lingura mustar
  • 200 gr boabe de porumb
  • 2 rosii, decojite, taiate in 8 felii egale
  • 2 zucchini potriviti, taiati in felii groase de 5mm
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 2 ardei Serrano, fara seminte, tocati fin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini:

Se incinge gratarul sau rotisorul, la foc potrivit spre puternic.
Se sareaza si se pipereaza pestele cu ¼ lingurita sare si 1 varf lingurita de piper.Intr-o cana, se amesteca gemul cu mustarul.Feliile de peste se ung cu jumatate din cantitatea de amestec.
In central fiecareia din cele 4 folii de aluminiu (patrate, 30x30 cm) se pune porumb, rosii si zucchini, in cantitati egale.Se presara usturoiul, sarea si piperul ramase, ardei serrano si ulei.Se impacheteaza bine foliile.
Se rumenesc pestele si pachetelele cu legume pe gratar sau la rotisor.Se intoarec e pestele.Se ung feliile cu restul de amestec cu mustar.Se rumenesc 4-6 minute, pana cand pestele devine opac in centru si incepe sa se faramiteze daca este intepat cu fruculita.Pachetelele cu legume se desfac cu grija si se servesc alaturi de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

eclerash 1

23.05.2010, 12:53

vai cat imi place!o mancare pe gustul meu pentru ca este foarte sanatoasa!o sa incerc si eu...

Ligia Bxl 1

02.02.2011, 09:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ton la gratar cu legume si spanac in aburi